Pientere pubers

mcstudiebeurs202008.jpg

Ons Dagblad opende er vorige week al mee, de Eemslander zet het gisteren op de voorpagina: veertig miljoen euro voor de aanleg van snel internet in de provincie Groningen. Groningers die nog geen toegang hebben tot breedband hebben dat straks dus wel. Om te beginnen hier, in het hartje van het bevingsgebied.

Dat is natuurlijk geweldig nieuws. Maar niet voor de jongelui. Gevraagd naar de voordelen zegt iemand in ons Dagblad: ‘Er zijn nog steeds scholieren die thuis geen goede internetaansluiting hebben en hun huiswerk maken bij McDonald’s.’ De hamburgergigant als huiswerkinstituut.

Laughing out loud.

Die pientere pubers maken hun ouders wijs dat ze alleen bij McDonald’s kunnen internetten. Welnu ouders: ik heb nieuws. Ook bij de openbare bibliotheek is er gratis internet. En een bibliotheekkaart voor scholieren is gratis.

Gepubliceerd door

Wout Sorgdrager

Tekstschrijver en schrijftrainer in Groningen en wijde omgeving. Mijn onderwerpen: gezondheidszorg, onderwijs, volkshuisvesting, personeel & organisatie. De not-for-profit-sector. Traint en coacht professionals.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s