Een snoertje

snoertje

Zelfs Albert Heijn raakt zijn paprika’s, melk of kaas soms wel eens niet kwijt. Soms is een blik tomaten geblutst. Vroeger zette men er dan met grote letters ‘30% korting’ bij en zette het in een onappetijtelijke bak met onappetijtelijke winkelknechten. Tegenwoordig pakken ze het anders aan, beter, slimmer. Zeker, er is nog steeds die 30% korting-sticker maar men schrijft er iets bij:

Weggooien zou jammer zijn

Mij heb je dan. Inderdaad, het zou toch jammer zijn als zo’n prima stukje kaas weggegooid moet worden omdat haar tijd nadert? En ook geblutst blik is prima blik. Ja, weggooien is jammer van het materiaal en de energie en de moeite die het maken ervan kostte. Kopen dus.

En dat snoer? Geen idee waar het vandaan komt of wat het doet of kan doen. Maar u begrijpt: weggooien zou jammer zijn. Dus tegen elk aannemelijk bod …

Gepubliceerd door

Wout Sorgdrager

Tekstschrijver en schrijftrainer in Groningen en wijde omgeving. Mijn onderwerpen: gezondheidszorg, onderwijs, volkshuisvesting, personeel & organisatie. De not-for-profit-sector. Traint en coacht professionals.

3 gedachten over “Een snoertje”

  1. Het is de kabel die een Tom-tom-apparaat verbindt met het daarvoor in de auto aanwezige contactdoosje (vroeger voor de standaard aanwezige sigarettenaansteker gebruikt). Maar ja, ik heb er al zo een… Succcs met je marktplaatsje! Ik ruik Super-zaken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s