Wattenstaafjes

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Nu deze stukjes zich lijken te ontwikkelen tot het script van de realityshow ‘On the move’ kan ik u net zo goed deelgenoot maken van de bijzondere voorkeur van Susie, onze tijdelijke zorgpoes. Daar zit ook wel een praktische reden achter. Onze opvolgers staan straks voor een waanzinnig raadsel: wat doen al die wattenstaafjes in dit huis?

U begrijpt: ze zijn van Susie. Ze eet ze niet, ze speelt ermee. Ze trippelt semi-nonchalant de kamer in en laat achteloos het staafje vallen en kijkt de andere kant op. Het is de bedoeling dat je het staafje pakt en lanceert. Doe dat met beleid want deze jongedame gáát ervoor. Even later trippelt ze semi-nonchalant de kamer binnen. Enfin, wie een hond heeft, kent het fenomeen. Onze eigen poezen deden dat nooit, apporteren

Trouwens, zoekt u wattenstaafjes, dan mag u Susie een middagje huren. Zij vindt ze. De onze waren al snel op, en ik kocht nieuwe. 200 stuks voor € 0,35. Zelden geld zo nuttig uitgegeven. Maar oké, na vrijdag liggen hier dus 230 wattenstaafjes op plekken waar wij niet meer bij kunnen. Ze zijn volstrekt onschuldig, ze bederven niet, ze liggen er.

Wachtend op de dag dat iemand de vloer opbreekt of het gebinte onder de loep wil nemen of de balken in de achterkamer eens een goede beurt wil geven.

Gepubliceerd door

Wout Sorgdrager

Tekstschrijver en schrijftrainer in Groningen en wijde omgeving. Mijn onderwerpen: gezondheidszorg, onderwijs, volkshuisvesting, personeel & organisatie. De not-for-profit-sector. Traint en coacht professionals.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s