Daar gaan we dan

verhuizing-dag-1

En dan is het 14 juli. Zomaar. Het gaat vanzelf.

Vandaag overdracht van het nieuwe huis. Althans – dat staat wel in de planning. Wat kan er mis gaan? De eigenaren zien ervan af. We vergeten ons paspoort. De bank heeft op het laatste moment besloten om het geld niet te lenen.We krijgen een lekke band. We vinden geen parkeerplek. De Martinitoren valt om. De nieuwe parkeergarage onder het Forum blijkt lek en het Martinikerkhof wordt weggezogen door het gat dat ontstond. De gemeente Groningen besluit om geen import meer toe te laten. Het aardwarmteproject komt juist onder het Martinikerkhof …

Doemdenken kan erg geestverruimend zijn.

Maar desalniettemin tegen beter weten in pakten wij gisteravond alvast wat spullen. Voor een kleine borrel vanmiddag. Eigenlijk valt zo’n verhuizing best mee.

Nee, dan het vertrek van Susie. Gisteren. Haar baasjes kwamen thuis en haalden haar op. Gelukkig heb ik de filmpjes nog.

Gepubliceerd door

Wout Sorgdrager

Tekstschrijver en schrijftrainer in Groningen en wijde omgeving. Mijn onderwerpen: gezondheidszorg, onderwijs, volkshuisvesting, personeel & organisatie. De not-for-profit-sector. Traint en coacht professionals.

2 gedachten over “Daar gaan we dan”

  1. Fijne dag gewenst! Doet me weer denken aan overdracht 14 jaar geleden: was mooi maar ook spannend. Borrel deden we niet, moesten nog weer van Apeldoorn naar Groningen. In Groningen schade ingehaald…

    1. Dank je wel. Het is bijzonder, zo’n prachtig huis, leeg, vol mogelijkheden, alles van jou (en de bank). Nu hebben we de sleutel. De komende weken alles maar rustig op ins af laten komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s