Vliegende Hollander

Wat doe je met een een baby zolang hij nog niet groot is? Je kunt er naar kijken en je kunt hem heerlijk tegen je aan leggen en je kunt hem een fles geven en je kunt hem verschonen en op een kleed leggen en gekke bekken trekken maar na een uurtje heb je dat allemaal gedaan. Dan is mijn arsenaal op en begint de dag. Tijd voor een dutje lijkt me. Gelukkig wil mijn oppasbaby overdag best slapen … maar alleen in een rijdende kinderwagen.

En zo word ik op donderdagen een soort Vliegende Hollander, altijd op reis, nergens thuis. Maar om de hele dag wat doelloos door Stad te lopen dat trekt me nog niet zo. Dat komt later wel. Vandaag gaan we daarom ons rijbewijs verlengen, vertel ik Lasse straks. En daarna gaan we naar het Praedinius Gymnasium. Je kunt er immers niet vroeg genoeg bij zijn. En daarna gaan we naar een laboratorium. En we gaan nieuwe sokken kopen. En petunia’s. Dat zijn al 5 wandelingen. Tot 12 uur heb ik het programma rond.

Auteur: Wout Sorgdrager

Tekstschrijver en schrijftrainer in Groningen en wijde omgeving. Mijn onderwerpen: gezondheidszorg, onderwijs, volkshuisvesting, personeel & organisatie. De not-for-profit-sector. Traint en coacht professionals.

2 gedachten over “Vliegende Hollander”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s