Een expert in nood

Ik was voor het eerst sinds de winterstop vanmorgen uit tennissen. Wat is de tennissport toch heerlijk. In de vrije natuur tegen een bal slaan om er vervolgens ook weer achteraan te rennen, wat is er mooier?

Na afloop pakten we de boel weer in. Er meldde zich een meneer. Hij wiebelde wat, hij aarzelde wat en nam ons ondertussen onderzoekend op. Een nieuw lid? Maar nee, hij wilde graag, zeg maar rustig ‘heel graag’ gebruik maken van het toilet. Dat kon, vonden wij. Tennisvereniging Loppersum en Omstreken wordt alom geroemd om haar (zijn?) gastvrijheid en die roem is terecht. Toen de meneer klaar was, was het een andere meneer. Relaxter. Hij was op zoek geweest naar een horeca-gelegenheid maar zijn tomtom had niets gevonden. Zodoende. Hij kwam uit Rotterdam. Hij was schade-expert.

We vliegen ze binnenkort in uit Italië of Japan.

Ik wil hem en zijn collega’s het brood niet uit de mond stoten maar stel wel vast dat al die experts het herstel van de schade niet versnellen en ook niet goedkoper maken. Hoe zou Loppersum eruit hebben gezien als we 7 jaar geleden gewoon aan de slag hadden gekund?

2 gedachten over “Een expert in nood”

  1. Inderdaad, Wout. Ook mijn idee. Wat een verspilling van geld. Iedereen verdient aan ons, behalve wij zelf. Het is meer dan stuitend.
    P. S. Doe je mee aan het Groot Loppersumtoernooi?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: