Vakantie in Groningen

Of ik nog tips heb, mailt Leonore. Ze gaan een weekje naar Groningen. Ik kan niet meer e-mailen doordat mijn provider beweert dat ik spam. Welke virusscanner mijn vrouw ook gebruikt, geen virusje gezien. Maar desondanks sluiten ze me af. En het wachtwoord van het andere account ben ik vergeten.

Ja natuurlijk heb ik tips. Het fijnste vakantiehuisje dat ik ken staat, nee ligt, bij Leermens. Ik droomde ooit om dat huis te kopen en er mijn kantoortje te maken. Mijn vrouw vond dat geen goed plan. Overwerk lag op de loer. Toen kochten Dominique en zijn vrouw het. Veel beter natuurlijk. Toen overleed Dominique en uiteindelijk verhuisde zijn vrouw. En werd mijn beoogde kluis vakantiehuis.

Awel. En wandelen doe je daar overal. Appingedam is enig. De kerkjes van Eenum, Loppersum, Westeremden, Zeerijp, Godlinze, Oosterwijtwerd en Leermens zijn stuk voor stuk adembenemend. Een stukje kanovaren bij Winsum. Domies Toen in Pieterburen vol met bolletjes en knolletjes. Voorland Groningen, niet te vergeten. En dan hebben we Stad nog niet eens gehad. Niks te doen maar veel te zien.

Genoeg tips voor een hand. Kijk vooral ook bij de tweets van @dasjagoud. Dan mis je de terwaterlating van een nieuw vrachtschip aan het Winschoterdiep ook niet.


overigens doe ik er misschien goed aan die ene hand zo min mogelijk te belasten. Ik neem weekje blogverlof.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: